Australië ETA

Een ETA is een elektronische toestemming van de Australische overheid om Australië te bezoeken. U dient 75 jaar of jonger te zijn en paspoorthouder van een land dat hiervoor in aanmerking komt.  Bekijk hier welke nationaliteiten in aanmerking komen voor een ETA.

ETA aanvragen

U kunt een zakelijk visum of een toeristenvisum (ETA) aanvragen voor Australië

De ETA (Electronic Travel Authority) subclass 601 is bestemd voor personen die tijdelijk naar Australië willen reizen voor vakantie of beperkte zakelijke doeleinden.

Toeristische ETA – De ETA voor toeristen heeft alleen betrekking op vakantiereizen. Een toeristen-ETA is 1 jaar geldig (of totdat uw paspoort is verlopen) voor meerdere reizen naar Australië. Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Zakelijke ETA De ETA voor kort zakelijk verkeer geldt alleen voor beperkte zakelijke doeleinden. Een zakelijke ETA kan worden gebruikt voor meerdere zakelijke reizen en is 1 jaar geldig (of totdat uw paspoort is verlopen). Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Indien u naar Australië wilt reizen voor het verrichten van tijdelijk, eenmalig, gespecialiseerd werk, dan dient u van te voren een short stay acitivity subclass 400 visum aan te vragen. visum.nl kan u hierbij assisteren. Doe uw aanvraag.

De snelste en eenvoudigste manier om een ETA te verkrijgen

  1. Meteen goedgekeurd. Vraag uw ETA online aan en krijg direct goedkeuring.
  2. 24/7 beschikbaar.  24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
  3. Minimaal 1 jaar geldig.  Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden vanaf de datum van uitgifte.
  4. Sta niet in de rij.  Vraag uw ETA online aan, dat bespaart een bezoek aan het consulaat.

ETA aanvragen

  1. Uw nationaliteit komt niet in aanmerking? 

    Reizigers met een paspoort uit alle andere landen dienen een traditioneel visum voor de Australië
    aan te vragen.

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.