visum.nl Executive Service

Hebt u eigenlijk geen tijd voor uw visumaanvraag?   Dan kunt u die nu helemaal overlaten aan visum.nl door gebruik te maken van de visum.nl Executive Service. Uw vaste contactpersoon regelt uw aanvraag van begin tot eind en houdt u voortdurend op de hoogte van het verloop van de aanvraagprocedure. U levert de informatie, visum.nl levert kwaliteit in maatwerk.

De voordelen van de visum.nl Executive Service

  1. Eigen contactpersoon.   Uw vaste contactpersoon van het Executive Serviceteam zal uw aanvraag van begin tot eind verzorgen.
  2. Snelle start.   Bel 070 - 315 0209, email executiveservice@visum.nl of plaats een online order en een van onze teamleden zal binnen 60 minuten tijdens kantoortijden contact met u opnemen.
  3. Voorbereiding documenten.   Advies en begeleiding bij het regelen van de vereiste documenten en het correct invullen van formulieren.
  4. Prioriteit. Indien u kiest voor de Executive Service, zal uw visumaanvraag behandeld worden met de hoogste prioriteit.
  5. Ophalen en afleveren documenten.  Inbegrepen is het ophalen van uw documenten per overnight koerier indien deze is besteld voor 11.45 uur, voor ontvangst en verwerking de volgende dag bij CIBTvisas. Tevens inbegrepen is het afleveren per koerier op luchthaven Schiphol. U kunt uw documenten vanaf 15:00 afhalen.
  6. Voortgangsberichten. Van iedere stap in de aanvraagprocedure ontvangt u bericht, naar keuze per telefoon of e-mail.

visum.nl-kosten

Het tarief voor de Executive Service bedraagt € 249,- + BTW. Voor elke volgende bestemming wordt € 50,- + BTW extra berekend. De kosten zijn per reiziger en exclusief consulaire kosten en visum.nl bemiddeling.