Sluitingsdagen consulaten

De volgende ambassades en consulaten zijn binnenkort gesloten op een werkdag.

Algerije De ambassade is gesloten op maandag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Mauritanië Bij de ambassade kunnen visumaanvragen alleen ingediend worden op maandag en dinsdag. Het ophalen van visa kan alleen op woensdag, donderdag of vrijdag.
Armenië De ambassade is alleen op maandagen geopend. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: de sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Mongolië De ambassade is op vrijdag gesloten. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: de sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Azerbeidzjan De ambassade is gesloten op maandag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
De ambassade is gesloten van 26 tot en met 28 juni
Nigeria De ambassade is gesloten op woensdag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Bangladesh De ambassade is gesloten van 29 en 30 juni Oman De ambassade is gesloten van 26 tot en met 28 juni
Benin De ambassade is gesloten op dinsdag en donderdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Pakistan De ambassade is gesloten van 26 t/m 28 juni
Bolivia De ambassade is gesloten op maandag, woensdag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Paraguay De ambassade is gesloten op maandag, woensdag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Brazilië De ambassade is gesloten voor het indienen van visumaanvragen op elke laatste werkdag van de maand. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van uw aanvraag. Qatar De ambassade is gesloten voor het indienen van legalisaties op vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van legalisaties en/of aanvragen.
Burundi De ambassade is gesloten op dinsdag, donderdag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Rusland De ambassade verwerkt op een vrijdag geen aanvragen met een verwerkingstijd van 6 werkdagen. Deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Equatoriaal-Guinea Bij de ambassade kunnen visumaanvragen alleen ingediend worden op maandag en woensdag. Het ophalen van visa kan alleen op dinsdag en vrijdag. De ambassade is gesloten op donderdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Rwanda De ambassade is gesloten op 4 juli
Ghana De ambassade in Den Haag is gesloten op maandag en woensdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Soedan De ambassade is op vrijdag gesloten. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: de sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
De ambassade is gesloten van 26 tot en met 28 juni
Guinee-Bissau De ambassade is gesloten op vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Tanzania De ambassade is gesloten op 7 juli
India De ambassade is gesloten op 14 april Togo De ambassade is gesloten op maandag, woensdag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Indonesië De ambassade is gesloten op 5 juni
De ambassade is gesloten van 26 t/m 30 juni
Tsjaad De ambassade is gesloten op maandag, woensdag en vrijdag. Houdt u hiermee rekening bij het indienen van uw aanvraag.
Irak De ambassade is gesloten van 26 t/m 28 juni Tsjechië De ambassade is gesloten op donderdag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Iran De ambassade is op woensdag gesloten. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Turkmenistan De ambassade is gesloten op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Jemen De ambassade is gesloten op vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Venezuela De ambassade is gesloten op maandag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Kazachstan De ambassade is op woensdag gesloten. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: de sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Verenigde Arabische Emiraten De VAE immigratiedienst is gesloten van 26 tot en met 30 juni. U wordt verzocht om uw e-visum aanvraag ruim voor vertrek in te dienen aangezien de verwerkingstijden niet gegarandeerd kunnen worden.
Koeweit De ambassade is gesloten van 26 tot en met 28 juni Verenigde Staten van Amerika De ambassade is gesloten op 4 juli
Laos De ambassade is gesloten op vrijdag Vietnam De ambassade is gesloten op dinsdag en donderdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
Libanon De ambassade is gesloten op vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag. Wit-Rusland De ambassade is op woensdag gesloten. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: de sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.
De ambassade is gesloten op 3 juli
Libië De ambassade is gesloten op dinsdag en vrijdag. Houdt u rekening met extra verwerkingstijd: deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor het verwerken van de visumaanvraag.

De geldigheid van deze informatie is 28-06-2017.

Visum quick check

Bent u houder van een Nederlands paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.