Maak nu gebruik van visum.nl

  1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Cambodja. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Cambodja.
  2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Cambodja te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Cambodja om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Cambodja-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Cambodja-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een zakenvisum voor Cambodja visum voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Visum bij aankomst

    Een visum is verkrijgbaar bij aankomst voor een verblijf van maximaal 30 dagen.
    Er is geen garantie dat toegang daadwerkelijk verleend zal worden. Neem contact op met de ambassade voor meer informatie en vraag na bij uw luchtvaartmaatschappij of inchecken zonder visum is toegestaan. 

  2. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Minstens zes maanden geldig zijn bij aankomst
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud, graag deze volledig verwijderen voordat u de aanvraag naar ons zendt

  3. Pasfoto's

    Twee officiële pasfoto's in kleur zijn benodigd. Deze foto's moeten:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele nietjes en lijmrestanten

  4. Garantiebrief

    Een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet:

    • Afgegeven zijn door een Nederlands bedrijf of Nederlandse vestiging van dat bedrijf
    • Op bedrijfspapier geschreven zijn
    • De naam en het adres van het Nederlandse bedrijf vermelden
    • De naam van de aanvrager vermelden
    • De geboortedatum van de aanvrager vermelden
    • Het paspoortnummer van de aanvrager vermelden
    • Het aantal inreizen aangeven, plus de benodigde duur van het visum
    • De begin- en einddatum vermelden
    • Vermelden dat het bedrijf garant staat voor alle onkosten
    • Stempel en handtekening bevatten

    Een voorbeeld Garantiebrief is opgenomen in het visum.nl-aanvraagpakket

  5. Uitnodiging

    Een uitnodigingsbrief van de uitnodigende partij. De brief moet:

    • Op bedrijfspapier geschreven zijn
    • De naam van de aanvrager vermelden
    • De paspoortgegevens van de aanvrager vermelden
    • De reden van de reis vermelden
    • Het aantal inreizen en de lengte van het visum vermelden
    • De locatie van het te bezoeken bedrijf vermelden
    • Stempel en handtekening van het te bezoeken bedrijf bevatten

  6. Kopie paspoort

    Twee duidelijke kopieën van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

  7. Visum-aanvraagformulier

    Twee volledig ingevulde en ondertekende visumaanvraagformulieren. Deze formulieren moeten:

    • Ingevuld worden in blokletters (kapitalen)
    • Ingevuld worden met zwarte of blauwe inkt

  8. visum.nl-orderformulier

    U ontvangt een orderbevestiging per e-mail nadat u een order online heeft geplaatst via de visum.nl website. Een print van deze bevestiging stuurt u naar ons, samen met uw paspoort en de andere benodigdheden die we in het aanvraagpakket vermelden.

    Voor alle andere orders en daar waar van toepassing, vult u handmatig een origineel orderformulier in, ondertekent u dit en stuurt u het naar ons op.

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat visum.nl uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  9. Visumgeldigheid / Verblijfsduur

    De verblijfsduur kan verlengd worden bij de immigratiedienst in dit land.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Cambodja voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Visum bij aankomst

    Een visum is verkrijgbaar bij aankomst voor een verblijf van maximaal 30 dagen.
    Er is geen garantie dat toegang daadwerkelijk verleend zal worden. Neem contact op met de ambassade voor meer informatie en vraag na bij uw luchtvaartmaatschappij of inchecken zonder visum is toegestaan. 

  2. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Minstens zes maanden geldig zijn bij aankomst
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud, graag deze volledig verwijderen voordat u de aanvraag naar ons zendt

  3. Pasfoto's

    Twee officiële pasfoto's in kleur zijn benodigd. Deze foto's moeten:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele nietjes en lijmrestanten

  4. Kopie paspoort

    Twee duidelijke kopieën van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

  5. Visum-aanvraagformulier

    Twee volledig ingevulde en ondertekende visumaanvraagformulieren. Deze formulieren moeten:

    • Ingevuld worden in blokletters (kapitalen)
    • Ingevuld worden met zwarte of blauwe inkt

  6. visum.nl-orderformulier

    U ontvangt een orderbevestiging per e-mail nadat u een order online heeft geplaatst via de visum.nl website. Een print van deze bevestiging stuurt u naar ons, samen met uw paspoort en de andere benodigdheden die we in het aanvraagpakket vermelden.

    Voor alle andere orders en daar waar van toepassing, vult u handmatig een origineel orderformulier in, ondertekent u dit en stuurt u het naar ons op.

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat visum.nl uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  7. Visumgeldigheid / Verblijfsduur

    De verblijfsduur kan verlengd worden bij de immigratiedienst in dit land.