Vereisten voor een zakenvisum voor Oman visum voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Visum bij aankomst

    Een visum is verkrijgbaar bij aankomst voor een verblijf van maximaal 30 dagen. De reiziger moet in het bezit zijn van:

    • Een paspoort dat minstens geldig is tot na vertrek uit deze bestemming met ten minste één lege visumpagina
    • Een retourticket of een ticket naar een volgende bestemming
    • Alle documenten/visa benodigd voor de volgende bestemming
    • Aantoonbaar voldoende financiële middelen

Vereisten voor een toeristenvisum voor Oman voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Visum bij aankomst

    Een visum is verkrijgbaar bij aankomst voor een verblijf van maximaal 30 dagen. De reiziger moet in het bezit zijn van:

    • Een paspoort dat minstens geldig is tot na vertrek uit deze bestemming met ten minste één lege visumpagina
    • Een retourticket of een ticket naar een volgende bestemming
    • Alle documenten/visa benodigd voor de volgende bestemming
    • Aantoonbaar voldoende financiële middelen

Oman visum

Wilt u weten hoe een visum voor Oman eruitziet?  Bekijk hier een voorbeeldvisum voor Oman om te zien welke informatie het bevat.

Voorbeeldvisum Oman bekijken

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Visum quick check

Bent u houder van een Nederlands paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken