Vereisten voor een zakenvisum voor Vietnam visum voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Dit mag een noodpaspoort zijn. Het paspoort moet:

    • Tenminste zes maanden geldig zijn bij aanvraag van het visum
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud, graag deze volledig verwijderen voordat u de aanvraag naar ons zendt

  2. Pasfoto

    De ambassade vereist een pasfoto. Wij kunnen deze voor u verzorgen als u uw foto digitaal naar ons opstuurt via de volgende link http://visum.nl/photo-service.php visum.nl zal vervolgens uw pasfoto exact volgens de richtlijnen van de ambassade afdrukken.

     

    U kunt ook zelf een officiële kleurenpasfoto opsturen die los is van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten. De foto moet recent en goedgelijkend zijn, een egale witte achtergrond hebben en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit. De afmeting moet 35mm bij 45mm zijn en een recht vooraanzicht van de aanvrager hebben (zijaanzicht in enige vorm wordt niet geaccepteerd). Het gezicht van de aanvrager moet in het midden van het beeld staan en een neutrale uitdrukking hebben. Hoofdbedekking moet achterwege blijven, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)

  3. Aantoonbare goedkeuring

    Een bevestiging van autorisatie van de lokale autoriteiten in Vietnam is vereist voor de visumaanvraag.

  4. Visumaanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • De volledige naam van de aanvrager vermelden zoals deze in het paspoort staat
    • Ondertekend zijn door de aanvrager
    • De naam en het adres vermelden van het bedrijf dat wordt bezocht in Vietnam. Deze informatie moet worden ingevuld bij vraag 11
    • Bij vraag 12 een uitreisdatum aangeven die drie maanden ligt na de eerste inreisdatum voor aanvragers van een 3 maanden multiple entry visum
    • Het juiste type visum aangeven (zaken; single, double óf multiple entry)
    • De juiste inreisdatum vermelden, dit is de datum waarop de reiziger aankomt in Vietnam
    • Ingevuld worden in blokletters (kapitalen)
    • Ingevuld worden met zwarte of blauwe inkt

  5. visum.nl-orderformulier

    Stuur het visum.nl orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat visum.nl uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  6. Visumvoorwaarden

    Dit visum is bestemd voor aanvragers die naar Vietnam reizen om tijdelijk werk te verrichten en/of om technische ondersteuning te verlenen. Overige zakenreizigers die naar Vietnam reizen om een zakelijke vergadering en/of een conferentie bij te wonen kunnen een toerisme visum aanvragen.

  7. Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken raadt Nederlandse reizigers aan om zich te registreren bij de ambassade in de landen die zij zullen bezoeken. Laat visum.nl uw reis registreren bij het ministerie van Buitenlandse Zaken zodat u met een gerust hart op reis kan gaan. Registratie houdt in dat de Nederlandse ambassade in het land van bestemming op de hoogte zal zijn van uw reisplannen en dat u bent ingeschreven in het Kompas crisis registratiesysteem.
    Om van deze optionele service gebruik te maken moet u het registratieformulier invullen dat u in het aanvraagpakket terug zal vinden en deze vervolgens naar ons opsturen samen met alle andere benodigdheden

Vereisten voor een toeristenvisum voor Vietnam voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Dit mag een noodpaspoort zijn. Het paspoort moet:

    • Tenminste zes maanden geldig zijn bij aanvraag van het visum
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud, graag deze volledig verwijderen voordat u de aanvraag naar ons zendt

  2. Pasfoto

    De ambassade vereist een pasfoto. Wij kunnen deze voor u verzorgen als u uw foto digitaal naar ons opstuurt via de volgende link http://visum.nl/photo-service.php visum.nl zal vervolgens uw pasfoto exact volgens de richtlijnen van de ambassade afdrukken.

     

    U kunt ook zelf een officiële kleurenpasfoto opsturen die los is van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten. De foto moet recent en goedgelijkend zijn, een egale witte achtergrond hebben en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit. De afmeting moet 35mm bij 45mm zijn en een recht vooraanzicht van de aanvrager hebben (zijaanzicht in enige vorm wordt niet geaccepteerd). Het gezicht van de aanvrager moet in het midden van het beeld staan en een neutrale uitdrukking hebben. Hoofdbedekking moet achterwege blijven, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)

  3. Visumaanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • De volledige naam van de aanvrager vermelden zoals deze in het paspoort staat
    • Ondertekend zijn door de aanvrager
    • Het juiste type visum aangeven (toerist; single, double óf multiple entry)
    • De juiste inreisdatum vermelden, dit is de datum waarop de reiziger aankomt in Vietnam
    • Bij vraag 12 een uitreisdatum aangeven die drie maanden ligt na de eerste inreisdatum voor aanvragers van een 3 maanden multiple entry visum
    • Ingevuld worden in blokletters (kapitalen)
    • Ingevuld worden met zwarte of blauwe inkt

  4. visum.nl-orderformulier

    Stuur het visum.nl orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat visum.nl uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  5. Multiple entry-aanvragers

    Voor een visum met meedere inreizen (multiple entry) met een geldigheid van 89 dagen gelden aanvullende eisen:

    • Op het visumaanvraagformulier: Vul een uitreisdatum in die 89 dagen ligt na de eerste inreisdatum (vraag 12)
    • Het volledige verblijfsadres in Vietnam moet worden doorgegeven

    De spoedprocedure (dezelfde dag klaar) voor een visum met meerdere inreizen (multiple entry) met een geldigheid van 89 dagen kan alleen worden aangevraagd met een bevestiging van een autorisatie vanuit Vietnam.

  6. Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken raadt Nederlandse reizigers aan om zich te registreren bij de ambassade in de landen die zij zullen bezoeken. Laat visum.nl uw reis registreren bij het ministerie van Buitenlandse Zaken zodat u met een gerust hart op reis kan gaan. Registratie houdt in dat de Nederlandse ambassade in het land van bestemming op de hoogte zal zijn van uw reisplannen en dat u bent ingeschreven in het Kompas crisis registratiesysteem.
    Om van deze optionele service gebruik te maken moet u het registratieformulier invullen dat u in het aanvraagpakket terug zal vinden en deze vervolgens naar ons opsturen samen met alle andere benodigdheden

Vietnam visum

Wilt u weten hoe een visum voor Vietnam eruitziet?  Bekijk hier een voorbeeldvisum voor Vietnam om te zien welke informatie het bevat.

Voorbeeldvisum Vietnam bekijken

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed.  Een koerier van visum.nl haalt uw documenten op in Nederland. Onze snelle service garandeert dat uw visumaanvraag zo spoedig mogelijk bij de ambassade ligt. Meer informatie

Bel 0900-31 50 205 om een afhaalafspraak te maken.

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.