U heeft immigratiehulp nodig. Wij kunnen u helpen.

De eerste stap in het bepalen van uw immigratiebehoeften is een gesprek met een consultant van ons immigratiekantoor Newland Chase.

Newland Chase biedt wereldwijd immigratiediensten aan met diepgaande kennis en expertise. Onze aanpak is gericht op het bouwen van een persoonlijke relatie met u, het mitigeren van non-compliance risico´s en het bieden van voldoende flexibiliteit om aan de behoeften van zowel de werknemer als het bedrijf te voldoen.

Wij beginnen met een persoonlijk consultatiegesprek en zodra u Newland Chase hebt aangesteld als uw belangenbehartiger zult u een vast contactpersoon krijgen zodat uw verzoek zo efficient mogelijk wordt behandeld. Wij zullen alles namens u verzorgen inclusief alle benodigde formulieren en documenten. Wij zullen u gedurende het hele proces via regelmatige updates op de hoogte houden. Daarnaast zullen wij continue toezicht houden op de voortgang van uw verzoek en contact opnemen met de benodigde instanties indien dit nodig is.

U wordt verzocht om alle onderstaande velden in te vullen en vervolgens uw verzoek in te dienen. Een consultatiegesprek kost £250 (+ VAT) en zal op uw eindfactuur komen te staan. Een van onze immigratieconsultants zal, tijdens normale kantooruren, binnen 24 uur contact met u opnemen.

Reizigersgegevens

Reisgegevens