Outsourcing voor ambassades

Ambassades kunnen vertrouwen op visum.nl voor een effectieve, gestroomlijnde afhandeling van een groeiende stroom visumaanvragen. Ambassades kunnen tijd en geld besparen door een externe verwerkingsorganisatie in te zetten, zoals visum.nl. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met verschillende ambassades kan visum.nl onze klanten extra service bieden.

De dagelijkse werkzaamheden van visum.nl vereisen dat wij een goede werkrelatie onderhouden met ambassades. Daardoor is visum.nl bekend met de interne processen van ambassades en consulaten. visum.nl hanteert dezelfde werkstandaards als de ambassades en zorgt voor een snelle, eenvoudige en veilige verwerking van alle aanvragen.

Lees hoe wij een ambassade konden bijstaan met aanvullende capaciteit

Het probleem: De Indiase ambassade in Duitsland werd overspoeld met visumaanvragen en had op korte termijn behoefte aan extra capaciteit om de toenemende stroom efficiënt te verwerken, zonder concessies te doen aan standaarden voor beveiliging.

De oplossing:  In 2007 koos de ambassade van India in Duitsland voor CIBT als hun visa outsourcing provider om de snel toegenomen stroom visumaanvragen af te handelen. CIBT opende vestigingen voor visumaanvragen in Berlijn en München om zo de dienstverlening van de ambassade te optimaliseren. Deze kantoren werden streng beveiligd zodat ze voldeden aan de standaarden voor privacy en informatiebeveiliging van de ambassade. CIBT implementeerde een oplossing om de toewijzing van visa en paspoorten te automatiseren. Medewerkers op locatie waren in staat om visumaanvragen tweemaal per dag naar de ambassade te brengen en op te halen, waardoor de dienstverlening efficiënter werd.
 

Voor meer informatie over outsourcing voor ambassades met visum.nl, kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via telefoon 070-3150275 of e-mail Sales@visum.nl.nl.

Flexibele oplossingen

Verhalen van klanten

Een vooraanstaande media- en entertainmentorganisatie had twee maanden de tijd om visa aan te vragen voor 1000 medewerkers die de Olympische Winterspelen zouden verslaan.

Meer informatie

Reizen