Verkrijg, authenticeer en legaliseer belangrijke documenten die u overal kunt gebruiken

Iedereen die internationaal zaken doet, kent deze simpele waarheid: het juiste papierwerk is altijd cruciaal. Ontbrekende of onjuiste documenten veroorzaken vertragingen, brengen onnodige kosten met zich mee en brengen deals in gevaar. visum.nl heeft de expertise, de jarenlange ervaring en de deskundige professionals om u te garanderen dat u altijd op tijd de juiste documenten in u bezit heeft.

Onze service kan niet eenvoudiger zijn: start een aanvraag om ons te vertellen over uw documentbehoeften. We zullen ervoor zorgen dat alles correct is en zo snel mogelijk ingediend wordt bij de juiste (overheids)instantie. U kunt de voortgang van uw document in realtime volgen en we zullen ze per koerier of via een versleutelde e-mail naar u terugsturen, in sommige gevallen binnen een uur.

Aanvraag starten

Documentenlegalisatie

Proces om een document te legaliseren zodat het gebruikt kan worden in het buitenland. Dit is meestal door een apostille, notariële akte, vertaling of een legalisatie bij de ambassade.

We begrijpen uw documentbehoeften en zorgen ervoor dat het elke keer weer goed en op tijd wordt gedaan.

Bestel een document

Bestel een document dat u nodig heeft bij de juiste overheidsinstantie.

Wij zijn de experts in het verkrijgen van persoonlijke, overheids-, reglementaire, export- en internationale handelsdocumenten.