Executive Service

Ons hoogste niveau van op maat gemaakte,
efficiënte service.

visum.nl Executive Service

Zet uw reis niet op het spel. Een Executive Service specialist regelt uw aanvraag van begin tot eind met de expertise die noodzakelijk is zodat uw aanvraag zo snel mogelijk wordt goedgekeurd. Ervaar het gemak en zekerheid van onze Executive Service.

De voordelen van de visum.nl Executive Service

  1. Toegewijd lokaal team.  Een gespecialiseerd team dat uw aanvraag van begin tot eind zal verzorgen.
  2. Snelle start.  Bel 070 - 315 0209, email executiveservice@visum.nl of plaats een online order en een van onze teamleden zal binnen 60 minuten, tijdens kantooruren, contact met u opnemen.
  3. Documentenvoorbereiding.  Advies en begeleiding bij het regelen van de vereiste documenten en het correct invullen van formulieren.
  4. Digitale foto’s, Paspoort en Visa scan.  Bespaar tijd door een foto digitaal naar ons te versturen. Wij archiveren een digitale kopie van uw visum en paspoort voor uw eigen veiligheid en gemak indien uw paspoort verloren, gestolen of beschadigd is.
  5. Prioriteit.  Indien u kiest voor de Executive Service, zal uw visumaanvraag behandeld worden met de hoogste prioriteit.
  6. Voortgangsberichten.  Blijf op de hoogte van elke stap in het proces via de door u opgegeven methode, per telefoon of e-mail.
  7. Versnelde ophaling en levering van de documenten.  Inbegrepen is het ophalen van uw documenten per overnight koerier indien deze is besteld voor 11.45 uur. Tevens inbegrepen is het afleveren per koerier op luchthaven Schiphol of het afleveren met de visum.nl gegarandeerde 2-daagse aflevering.

visum.nl-kosten
Het tarief voor de Executive Service bedraagt €364,00 + BTW. Voor elke volgende bestemming wordt €50,00- / €100,00- + BTW extra berekend. De kosten zijn per reiziger en exclusief consulaire kosten en visum.nl bemiddelingskosten.

Digitale Foto Service

De visum.nl Digitale Foto Service is een perfecte manier om een digitale foto aan uw visumaanvraag toe te voegen. Upload uw foto en onze Digitale Foto Service experts zullen ervoor zorgen dat uw foto voldoet aan de voorwaarden voor uw visumaanvraag, voordat deze wordt afgedrukt en naar de ambassade wordt verstuurd.

Meer informatie

Visum quick check

Bent u houder van een Nederlands paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken

Visum Pre-Check

Laat uw visumaanvraag vooraf nakijken met de Pre-Check en bespaar tijd.  E-mail ons uw gescande aanvraag en alle benodigde documenten. Onze visumexperts controleren uw aanvraag. Binnen 3 uur krijgt u antwoord met gedetailleerde informatie over eventueel aanvullende benodigdheden.

Meer informatie