Cruiserederijen

visum.nl biedt aanbieders van cruises een effectief en gestroomlijnd proces waarmee zij visumaanvragen voor hun gasten snel en eenduidig kunnen verwerken. visum.nl prepaid Tour packs zijn een snelle, eenvoudige en veilige manier om visa en legalisaties voor grote groepen reizigers in 1 keer te verzorgen.  De cruisesector biedt steeds meer exotische bestemmingen aan. Daarom wordt het steeds belangrijker dat alle gasten aan boord voldoen aan de vereisten voor toegang in elke haven die het schip aandoet. De visum.nl prepaid Tour packs geven cruisegasten alle benodigde informatie over toegangsvereisten voor elke bestemming van de cruise.

visum.nl’s dienstverlening voor cruiserederijen:

  1. visum.nl pre-paid tour packs.  visum.nl levert rederijen een op maat samengestelde visum.nl prepaid tour packs met alle benodigde informatie over de vereisten voor toegang tot iedere land dat de cruisedeelnemers gaan bezoeken.  Reizigers die een ander land willen bezoeken, zijn vaak niet bekend met de vereisten voor een visumaanvraag en de bijbehorende procedures. Het visum.nl prepaid tour packs bevat een simpel stappenplan dat ze kunnen volgen om een visum aan te vragen. Dit makkelijk leesbare document is een efficiënte methode om gasten van een cruise te informeren over de vereisten voor hun visa. Het visum.nl prepaid tour packs bevat alle visumaanvraagformulieren, vereisten, doorlooptijden en andere handige informatie, specifiek voor alle havens die het schip aan zal doen.  visum.nl kan de prepaid tour packs aanpassen en uitbreiden zodat het de informatie bevat voor alle landen die tijdens de cruise worden bezocht. visum.nl kan de prepaid tour packs ook voorzien van het logo van de rederij of het schip voor meer merkbeleving.
     
    visum.nl hanteert scherpe tarieven voor rederijen die gebruik maken van de visum.nl prepaid tour packs. Op verzoek werkt visum.nl ook met commissies. De rederij kan deze dienst direct aan haar gasten verkopen om de commissie te maximaliseren en om ervoor te zorgen dat alle reizigers op tijd voor de vertrekdatum over de benodigde papieren beschikken.
  2. Service buiten kantooruren.  visum.nl is de enige visumdienst in Nederland die aanvragen buiten kantooruren accepteert én verwerkt. Bij visum.nl is ook ‘s nachts de telefoon bemand voor last-minute visumaanvragen of noodgevallen. Op afspraak kunnen aanvragen ook voor of na kantooruren bij ons worden afgeleverd. Onze dienst buiten kantooruren zorgt ervoor dat de visumaanvraag dezelfde avond nog in gang wordt gezet en de volgende ochtend klaar is voor verwerking door de betreffende ambassade of consulaat.
  3. Meet & Greet Luchthaven.  visum.nl helpt klanten hun strakke reisdeadlines te halen met onze Meet & Greet dienstverlening.  Wij sturen koeriers op pad om paspoorten van aankomende reizigers op te halen bij het vliegveld voor supersnelle verwerking. We kunnen verwerkte paspoorten aan reizigers overdragen via de servicebalies van onze partners op Schiphol. Daarnaast coördineren we de overdracht van paspoorten aan reizigers die op het laatste moment een visum hebben aangevraagd.
  4. Eigen database.  Klanten van visum.nl krijgen toegang tot een eigen, geavanceerde database met specifieke vereisten voor reizen naar vrijwel elk land ter wereld. visum.nl voorziet iedere reiziger van een informatiepakket met eenvoudige, volledige instructies voor hun visumaanvraag.
  5. Binnen een werkdag.  visum.nl kan visumaanvragen veelal binnen een werkdag verwerken. Aanvragen die om 08:00 uur bij ons op kantoor binnenkomen, worden dezelfde dag nog aangeboden bij de betreffende ambassade of consulaat.
  6. Sluitingsdagen ambassades en mededelingen.  visum.nl verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief met informatie over belangrijke veranderingen bij visumprocedures. De nieuwsbrief bevat ook informatie over sluitingsdagen van consulaten en ambassades en andere onderwerpen die van belang zijn voor zakelijke reizigers.

Neem contact op

Wilt u een vertrouwelijke offerte ontvangen van visum.nl?

U kunt contact opnemen met onze salesafdeling om uw specifieke behoeften te bespreken. De salesafdeling is bereikbaar op telefoonnummer 070-315 02 75.

Graag van dienst

Het wereldwijde visum.nl team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van visum.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse visum.nl-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie