Maak nu gebruik van visum.nl

 1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Benin. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Benin.
 2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Benin te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Benin om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Benin-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Benin-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een zakenvisum voor Benin visum voor Nederlandse paspoorthouders

 1. E-visumvereisten

  De overheid van Benin werkt met een digitaal visumsysteem. Een eVisa is een elektronische reistoestemming die door de autoriteiten wordt afgegeven. Deze toestemming vervangt het visum, er wordt geen visum of label in het paspoort geplaatst.

  Om voor een eVisa in aanmerking te komen moet de reiziger:

  • In het bezit zijn van een paspoort dat minstens zes maanden geldig is bij aankomst met minimaal één lege visumpagina
  • In het bezit zijn van een bewijs van voldoende financiële middelen
  • In het bezit zijn van retour-of doorreistickets
  • Aan alle in het eVisa aanvraagformulier gestelde eisen voldoen

  Als u een eVisa wilt aanvragen dan vult u het visum.nl Benin eVisa aanvraagformulier in en verstuurt u het, samen met alle andere benodigde documenten, digitaal naar ons via de volgende beveiligde link: https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

 2. Kopie paspoort

  Een kleurenkopie van de informatiepagina van het paspoort van de reiziger. Upload het bestand via de volgende beveiligde link: https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

 3. eVisa Questionnaire

  Een volledig ingevuld visum.nl Benin eVisa aanvraagformulier. Dit kunt u vinden in het visum.nl aanvraagpakket.

  Zodra u uw order online heeft geplaatst bij visum.nl, stuurt u deze tesamen met alle overige benodigdheden naar visum.nl via de volgende link https://visum.nl/upload-forms?service=evisas