Maak nu gebruik van visum.nl

 1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Colombia. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Colombia.
 2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Colombia te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Colombia om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Colombia-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Colombia-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een zakenvisum voor Colombia visum voor Nederlandse paspoorthouders

 1. Visum bij aankomst

  Personen die reizen naar Colombia voor toerisme of als tijdelijke bezoeker hebben geen visum nodig om het land binnen te komen. Wel moeten ze in het bezit zijn van een paspoort dat minimaal zes maanden geldig is na vertrek uit deze bestemming. Ook moeten zij in het bezit zijn van een gele koorts certificaat indien zij reizen naar een gele koorts gebied in Colombia en/of indien zij aankomen vanuit een gele koorts gebied. Een lijst van deze gebieden vindt u hier terug: https://www.iamat.org/country/colombia/risk/yellow-fever

  Reizigers krijgen bij aankomst een toestemmingsbewijs dat geldig is voor een periode van 90 dagen. Refereer naar het TIJDELIJKE BEZOEKERS VISUM dat o.a. omvat: zakelijke vergaderingen in Colombia, deelname aan congressen of verlening van urgente technische diensten aan Colombiaanse bedrijven:

  http://amsterdam.consulado.gov.co/tramites_servicios/visas

Vereisten voor een toeristenvisum voor Colombia voor Nederlandse paspoorthouders

 1. Visumvrijstelling

  Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. De reiziger moet:

  • In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden en één lege visumpagina
  • In het bezit zijn van een bewijs van voldoende financiële middelen
  • In het bezit zijn van documenten die het doel van de reis aantonen
  • In het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar een volgende bestemming
  • In het bezit zijn van alle documenten vereist voor de volgende bestemming
  • Bij de luchtvaartmaatschappij nagaan of inchecken zonder visum is toegestaan