Maak nu gebruik van visum.nl

  1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Cuba. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Cuba.
  2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Cuba te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Cuba om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Cuba-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Cuba-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een zakenvisum voor Cuba visum voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Rechtstreeks indienen

    visum.nl kan u niet assisteren met uw visum. Neem contact op met de ambassade http://misiones.minrex.gob.cu/en/netherlands

Vereisten voor een toeristenvisum voor Cuba voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Rechtstreeks indienen

    visum.nl kan u niet assisteren met uw visum. Neem contact op met de ambassade http://misiones.minrex.gob.cu/en/netherlands