Maak nu gebruik van visum.nl

 1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Koeweit. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Koeweit.
 2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Koeweit te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Koeweit om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Koeweit-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Koeweit-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Koeweit voor Nederlandse paspoorthouders

 1. Visum bij aankomst

  Een visum is verkrijgbaar bij aankomst voor een verblijf tot drie maanden. De reiziger moet in het bezit zijn van:

  • Een paspoort dat minstens geldig zes maanden geldig is bij aankomst, met ten minste één lege visumpagina
  • Een retourticket of een ticket naar een volgende bestemming
  • Aantoonbaar voldoende financiële middelen