Maak nu gebruik van visum.nl

 1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Laos. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Laos.
 2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Laos te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Laos om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Laos-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Laos-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een zakenvisum voor Laos visum voor Nederlandse paspoorthouders

 1. Belangrijke informatie

  De ambassade van Laos in Brussel geeft geen zakenvisa af. In Nederland is er geen ambassade voor dit land.
  Voor deze bestemming kunt u wel een toeristenvisum aanvragen.

  Het is mogelijk een visum te verkrijgen bij aankomst van deze bestemming voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Er is geen garantie dat toegang ook daadwerkelijk zal worden verleend. Controleer bij de ambassade voor meer informatie en bevestig bij de luchtvaartmaatschappij of er kan worden ingecheckt zonder visum. Om te voorkomen dat u bij aankomst het land niet in mag of dat er een lange wachttijd is voor het verkrijgen van een visum, adviseert visum.nl reizigers om van tevoren een visum aan te schaffen

Vereisten voor een toeristenvisum voor Laos voor Nederlandse paspoorthouders

 1. Paspoort

  Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

  • Minstens zes maanden geldig zijn bij aankomst
  • Minstens één lege visumpagina bevatten
  • Vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud, graag deze volledig verwijderen voordat u de aanvraag naar ons zendt

 2. Pasfoto's

  De ambassade vereist een pasfoto. Wij kunnen deze voor u verzorgen als u uw foto digitaal naar ons opstuurt via de volgende link https://visum.nl/photo-service. visum.nl zal vervolgens uw pasfoto exact volgens de richtlijnen van de ambassade afdrukken.

   

  U kunt ook zelf een officiële kleurenpasfoto opsturen die los is van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten. De foto moet recent en goedgelijkend zijn, een egale witte achtergrond hebben en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit. De afmeting moet 35mm bij 45mm zijn en een recht vooraanzicht van de aanvrager hebben (zijaanzicht in enige vorm wordt niet geaccepteerd). Het gezicht van de aanvrager moet in het midden van het beeld staan en een neutrale uitdrukking hebben. Hoofdbedekking moet achterwege blijven, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)

 3. Visumaanvraagformulier

  Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier is vereist voor de ambassade in Brussel. Dit formulier moet:

  • Met blokletters in zwarte of blauwe inkt ingevuld worden
  • Worden ondertekend door de aanvrager

 4. visum.nl-orderformulier

  Stuur het visum.nl orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket.

  De betaling wordt pas geïnd op het moment dat visum.nl uw gehele aanvraag heeft afgerond.

 5. Belangrijke informatie

  Het verlengen van uw verblijf is mogelijk bij de immigratiedienst ter plaatse.

 6. Visum bij aankomst

  Een visum is verkrijgbaar bij aankomst voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit is alleen mogelijk bij aankomst in Vientiane, Luang Prabang en Pakse. visum.nl adviseert reizigers om voor vertrek een visum aan te vragen. Het paspoort moet minstens zes maanden geldig zijn bij inreis.