Maak nu gebruik van visum.nl

 1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Nieuw-Zeeland. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Nieuw-Zeeland.
 2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Nieuw-Zeeland te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Nieuw-Zeeland om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Nieuw-Zeeland-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Nieuw-Zeeland-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Belangrijke informatie

Visumafgifte en reisverbod

Nieuw-Zeeland heeft tijdelijk de toegang tot het land ontzegd voor alle reizigers, ook is de visumafgifte tijdelijk opgeschort. Reizigers die om diwngende redenen naar Nieuw-Zeeland moeten reizen worden geadviseerd om contact op te nemen met de ambassade. visum.nl houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Wij raden u aan om onze website met enige regelmaat te controleren voor nieuwe updates.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Nieuw-Zeeland voor Nederlandse paspoorthouders

 1. Concierge Assistance Available

  A visum.nl Concierge specialist will manage your order from start to finish

  Our bespoke service includes a preliminary review with detailed instructions, next steps and timelines, resulting in an efficient, streamlined and responsive process.
  We will assist in completing the application forms, letters and other required documentation.

  In addition, all supporting documentation will be thoroughly reviewed to ensure the submitted application is complete and accurate.

  Throughout the process, we will monitor the progress of the application and follow up with authorities as required.