Maak nu gebruik van visum.nl

 1. De snelheid.  visum.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Oeganda. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Oeganda.
 2. Het gemak.  visum.nl, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Oeganda te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Oeganda om visa te verkrijgen voor inwonenden van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Oeganda-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Oeganda-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Belangrijke informatie

De grenzen zijn momenteel gesloten
De grenzen van dit land zijn momenteel gesloten voor alle buitenlandse reizigers. Deze situatie kan met weinig kennisgeving veranderen, wij raden u aan om onze website met enige regelmaat te controleren of contact met ons op te nemen via info@visum.nl of op 0900-3150205

Vereisten voor een zakenvisum voor Oeganda visum voor Nederlandse paspoorthouders

 1. Digitale aanmelding vereist

  De Oegandese overheid heeft een digitaal aanmeldingssysteem geïntroduceerd. Dit betekent dat reizigers hun reis voor vertrek online moeten aanmelden. Zodra de aanmelding is goedgekeurd kunnen reizigers het visum bij aankomst ophalen bij het immigratiekantoor op de luchthaven van aankomst. Biometrische gegevens van de reiziger zullen ter plekke afgenomen worden.  visum.nl kan de digitale aanmelding geheel voor u verzorgen.

  Om hiervoor in aanmerking te komen moet u in het bezit zijn van:

  • Een paspoort met minimaal één lege visumpagina en minstens zes maanden geldig bij aankomst
  • Bewijs van voldoende financiële middelen
  • Doorreis-of retourtickets
  • Een bewijs van verblijf (hotelbevestiging e.a.)


  Als u van deze service gebruik wilt maken vul dan het visum.nl-Oeganda aanmeldingsformulier volledig in, deze vindt u terug in het visum.nl aanvraagpakket. Zodra u deze hebt ingevuld, kunt u het formulier via de volgende link uploaden: https://visum.nl/upload-forms?service=evisas Zodra de goedkeuring is binnengekomen, sturen we alle benodigde documenten naar de reiziger.

  De volgende documenten moeten meegenomen worden op reis, omdat ze aldaar overhandigd moeten worden alvorens het visum wordt afgegeven:

  • Een print van de goedkeuring van de digitale aanmelding
  • Een originele gele koorts certificaat
  • Een kopie van de informatie pagina van het paspoort
  • Een recente pasfoto

   

 2. Kopie paspoort

  Een kleurenkopie van de informatiepagina van het paspoort van de reiziger. Upload het bestand via de volgende beveiligde link: https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

 3. Pasfoto

  Een digitale officiële kleurenpasfoto. De foto moet:

  • Een witte achtergrond hebben
  • Zonder bril zijn
  • In de afgelopen zes maanden genomen zijn
  • Aangeleverd worden als een JPG (JPEG) bestand


  Zodra u uw order online heeft geplaatst bij visum.nl, stuurt u uw digitale foto tesamen met alle overige benodigdheden naar visum.nl via de volgende link https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

 4. Bewijs van het reisarrangement

  Een kopie van de vluchtbevestiging, waarop de heen- en terugvlucht wordt vermeld.

 5. Gele koorts-certificaat

  Een kopie van een gele koorts certificaat is vereist.

 6. Vragenformulier digitale aanmelding

  Eén volledig ingevuld en ondertekend Vragenformulier digitale aanmelding Oeganda is benodigd per reiziger. Dit formulier is opgenomen in het visum.nl-aanvraagpakket.

  Zodra u uw order online heeft geplaatst bij visum.nl, stuurt u deze tesamen met alle overige benodigdheden naar visum.nl via de volgende link https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

 7. visum.nl-orderformulier

  Stuur het visum.nl orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket.

  De betaling wordt pas geïnd op het moment dat visum.nl uw gehele aanvraag heeft afgerond.