visum.nl Noodhulp

visum.nl begrijpt hoe belangrijk uw paspoort en visa voor u zijn. Raakt u uw paspoort kwijt, gestolen of is deze beschadigd, dan kunnen de kosten voor de vervanging flink oplopen.  visum.nl biedt daarom Noodhulp als extra service voor alle klanten. Bij verlies, diefstal of beschadiging van het paspoort vervangt visum.nl kosteloos de nog geldige visa en vergoeden wij de aanschaf van een nieuw paspoort.

visum.nl kan bovendien assisteren bij het aanvragen van een vervangend paspoort, ook als u in het buitenland verblijft. Helaas kunnen wij niet namens u een Nederlands paspoort aanvragen, aangezien de Nederlandse wet voorschrijft dat paspoortaanvragen altijd persoonlijk dienen te gebeuren. Waar u ook bent, dankzij ons wereldwijde netwerk en jarenlange ervaring kunnen we u snel in contact brengen met de juiste instanties zodat u snel uw nieuwe paspoort kunt aanvragen.

De visum.nl Noodhulp kost € 19,50 (excl. BTW) per reiziger. De totale vergoeding voor vervangende visa en uw paspoort is maximaal € 300,00 per persoon.

 

Wanneer kunt u een beroep doen op de visum.nl Noodhulp?

U kunt gebruik maken van de visum.nl Noodhulp als:

  • U Noodhulp bij uw visumaanvraag hebt aangeschaft
  • visum.nl uw fysieke visum heeft verzorgd. Deze service is alleen van toepassing wanneer wij uw paspoort in handen hebben gehad
  • Er nog één of meer geldige visa in het betreffende paspoort staan
  • Uw paspoort verloren, gestolen of beschadigd is geraakt tussen het moment dat visum.nl deze aan u retourneerde en het einde van de reis óf tot het visum verloopt (als deze geldig is voor meerdere inreizen)

Bent u genoodzaakt aanspraak te maken op de visum.nl Noodhulp?

Is uw paspoort gestolen, verloren of beschadigd en wilt u aanspraak maken op de visum.nl Noodhulp? Doet u dan het volgende:

  1. Stel ons op de hoogte van de gebeurtenisStuur een e-mail met uw order- en/of factuurnummer naar [email protected] om een claim in te dienen en de vervolgstappen te bespreken.
  2. Verzamel de benodigde documenten voor uw visumaanvraag. Om het geldige visum te kunnen vervangen, hebben wij nieuwe documenten nodig voor uw visumaanvraag. Vergeet niet om een kopie te maken voor uw eigen administratie en stuur de originelen, met uw nieuwe paspoort, op naar het adres van visum.nl dat in het aanvraagpakket vermeld staat.
  3. Maak een kopie van het betaalbewijs van uw paspoort en stuur deze mee met de visumaanvraag.
  4. Volg de status van uw aanvraag. Na ontvangst van uw documenten zullen wij deze verwerken. visum.nl hanteert de kortst mogelijke verwerkingstijd voor het vervangen van uw visum. U ontvangt een bevestigingsmail met een link om dag en nacht de actuele status van uw aanvraag te raadplegen.

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Nieuws en mededelingen

Graag van dienst

Het wereldwijde visum.nl team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van visum.nl.