Vereisten voor een zakenvisum voor Oman visum voor Nederlandse paspoorthouders

  1. Persoonlijk aanvragen

    Aanvragers moeten voor vertrek een visum aanvragen. visum.nl kan u hierbij helaas niet assisteren. Houdt u onze website in de gaten aangezien wij momenteel bezig zijn om deze service beschikbaar te maken voor al onze klanten.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Oman voor Nederlandse paspoorthouders

  1. E-visumvereisten

    De overheid van Oman werkt met een digitaal visumsysteem. Een eVisa is een elektronische reistoestemming die door de autoriteiten wordt afgegeven. Deze toestemming vervangt het visum, er wordt geen visum of label in het paspoort geplaatst.

    Om voor een eVisa in aanmerking te komen moet de reiziger:

    • In het bezit zijn van een paspoort dat minstens zes maanden geldig is bij aankomst met minimaal één lege visumpagina
    • In het bezit zijn van een bewijs van voldoende financiële middelen
    • In het bezit zijn van retour-of doorreistickets
    • In het bezit zijn van een hotelreservering
    • In het bezit zijn van alle vereiste documenten voor de volgende bestemming
    • Aan alle in het eVisa aanvraagformulier gestelde eisen voldoen

    Als u een eVisa wilt aanvragen dan vult u het visum.nl Oman eVisa aanvraagformulier in en verstuurt u het, samen met alle andere benodigde documenten, digitaal naar ons via de volgende beveiligde link: https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

  2. Pasfoto

    Een digitale officiële kleurenpasfoto. De foto moet:

    • Een witte achtergrond hebben
    • Zonder bril zijn
    • In de afgelopen zes maanden genomen zijn
    • Aangeleverd worden als een JPG (JPEG) bestand


    Zodra u uw order online heeft geplaatst bij visum.nl, stuurt u uw digitale foto tesamen met alle overige benodigdheden naar visum.nl via de volgende link https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

  3. Kopie paspoort

    Een kleurenkopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet tenminste zes maanden geldig zijn na de vervaldatum van het visum.

    Zodra u uw order online heeft geplaatst bij visum.nl, stuurt u deze tesamen met alle overige benodigdheden naar visum.nl via de volgende link https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

  4. Bewijs van het reisarrangement

    Alle hieronder genoemde documenten moeten worden aangeleverd:

    • Een kopie van de vluchtbevestiging, waarop de retourvlucht of doorreis wordt vermeld
    • Een hotelbevestiging onder de naam van de aanvrager

    Zodra u uw order online heeft geplaatst bij visum.nl, stuurt u deze tesamen met alle overige benodigdheden naar visum.nl via de volgende link https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

  5. visum.nl E-Visa aanvraagformulier

    Een volledig ingevuld visum.nl Oman eVisa aanvraagformulier. Dit kunt u vinden in het visum.nl aanvraagpakket.

    Zodra u uw order online heeft geplaatst bij visum.nl, stuurt u deze tesamen met alle overige benodigdheden naar visum.nl via de volgende link https://visum.nl/upload-forms?service=evisas

  6. Toelatingseisen

    Bij aankomst moeten de aanvragers de volgende documenten bij zich hebben:

    • Een kopie van de vluchtbevestiging waarop de retourvlucht of doorreis wordt vermeld
    • Een kopie van de hotelbevestiging
    • Een kopie van de Oman eVisa bevestiging (zal door visum.nl naar de reiziger verstuurd worden)

  7. visum.nl-orderformulier

    Stuur het visum.nl orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat visum.nl uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  8. Visumgeldigheid

    Het 30-dagen visum is één maand geldig vanaf de datum van afgifte. De maximale verblijfsduur is 30 dagen, dit kan ter plaatse voor maximaal 30 dagen worden verlengd.

    Het 10-dagen visum is één maand geldig vanaf de datum van afgifte. De maximale verblijfsduur is 10 dagen, dit kan ter plaatse voor maximaal 10 dagen worden verlengd.

  9. Visumvoorwaarden

    Aanvragers moet het land binnen één maand na afgifte van het visum inreizen. Aanvragers die de verblijfsduur overschrijden zullen boetes opgelegd krijgen door de Omaanse immigratiedienst.

    Aanvragers mogen maar één geldig Omani visum tegelijkertijd hebben. Aanvragers die al in het bezit zijn van een geldig visum kunnen pas een nieuwe aanvraag indienen als het huidige visum is komen te vervallen. 

Oman visum

Wilt u weten hoe een visum voor Oman eruitziet?  Bekijk hier een voorbeeldvisum voor Oman om te zien welke informatie het bevat.

Meer informatie

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Visum quick check

Bent u houder van een Nederlands paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken