visum.nl Visum Pre-Check

Heeft u snel een visum nodig en dringt de tijd? Maak dan gebruik van de visum.nl Visum Pre-Check en bespaar uzelf kostbare tijd. Stuur uw gescande visumaanvraag per e-mail naar visum.nl en een van onze visumexperts zal uw aanvraag onmiddellijk nakijken. Gecontroleerd wordt of alle benodigde documenten aanwezig zijn en of alle formulieren goed en volledig zijn ingevuld. Op die manier weet u zeker dat de ambassade uw visumaanvraag zo snel mogelijk kan afhandelen.

visum.nl zal alle per e-mail ontvangen verzoeken voor de Visum Pre-Check Service zo snel mogelijk verwerken. U zult binnen 24 uur een antwoord van ons krijgen

Bemiddelingskosten

Eerste land van bestemming Tweede bestemming Derde en volgende bestemmingen
€ 45,00* € 12,00 € 6,00

De bemiddelingskosten zijn exclusief BTW, overige servicetarieven, consulaire kosten en kosten van verzending.

* Voor Angola, Bolivia, Brazilië, India, Filipijnen, Saoedi-Arabië en Amerika geldt een andere service en bemiddeling.

Uitnodiging voor Rusland of Saoedi-Arabië

Wilt u uw Russische uitnodiging laten controleren of vertalen? Voeg dan een gescande kopie digitaal toe via de beveiligde link visum.nl/upload-forms?service=rusland Een specialist van ons Rusland team zal u verder helpen. We bieden dezelfde service voor uitnodigingen voor Saoedi-Arabië. Wilt u deze laten controleren of vertalen? Voeg dan digitaal een kopie toe via de volgende beveiligde link visum.nl/upload-forms?service=visum.

We brengen geen kosten in rekening voor bovengenoemde diensten.

Wilt u documenten voor andere bestemmingen laten controleren, dan verzoeken wij u gebruik te maken van de bovengenoemde Visum Pre-Check Service.

Gebruiksvoorwaarden

Door het opsturen van uw documenten voor de visum.nl Pre-Check Service gaat u akkoord met de volgende bepalingen in aanvulling op de standaard visum.nl-gebruiksvoorwaarden:

  • Om een volledige en zorgvuldige controle te kunnen uitvoeren, is een kopie nodig van de informatiepagina van de aanvrager, en indien van toepassing van een geldige verblijfsvergunning
  • visum.nl kan uitsluitend documenten controleren die door de aanvrager ingestuurd zijn en kan ontbrekende documenten niet beoordelen. Het is dus belangrijk ervoor te zorgen dat alle vereisten zoals vermeld op de visum.nl-website verstrekt worden voor de pre-check
  • De geldende tarieven voor de pre-check zijn van toepassing en deze kosten zijn niet restitueerbaar
  • Aanvullende tarieven gelden indien er een tweede pre-check vereist is nadat wijzigingen zijn aangebracht aan de originele documenten die ingediend werden.

Als u vragen heeft over deze service, neemt u dan contact op met een van de visumexperts van visum.nl via [email protected] of bel 0900-31 50 205 / 0031-70-3150205.