Populaire bestemmingen

visum.nl biedt de meest recente visuminformatie voor meer dan 200 landen. Hieronder ziet u een lijst met de meest populaire reisbestemmingen van Nederlandse reizigers. Klik op een land en u krijgt onmiddellijk alle informatie te zien die u nodig hebt om een visum aan te vragen, zoals:

  • De visumvereisten voor zakelijke en toeristische reizen
  • Belangrijke aanvullende informatie en de juiste formulieren
  • Een link, waarmee u al deze informatie naar uzelf kunt e-mailen in de vorm van het overzichtelijke visum.nl-aanvraagpakket.

Selecteer een land om de vereisten te bekijken voor toeristische visa en zakelijke visa voor Nederlandse paspoorthouders
 

Visum Pre-Check

Laat uw visumaanvraag vooraf nakijken met de Pre-Check en bespaar tijd.  E-mail ons uw gescande aanvraag en alle benodigde documenten. Onze visumexperts controleren uw aanvraag. Binnen 3 uur krijgt u antwoord met gedetailleerde informatie over eventueel aanvullende benodigdheden.

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse visum.nl-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie

Verhalen van klanten

Een voetbalteam uit de eredivisie had weinig tijd om visa te regelen voor zijn spelers voor een demonstratiewedstrijd in Rusland. De spelers verbleven echter in het buitenland voor een korte vakantie.


Meer informatie