Verenigd Koninkrijk paspoort

Woont u in Nederland en wilt u uw Brits paspoort vernieuwen?
Bent u een burger van het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland, dan kan visum.nl u helpen met het vernieuwen van uw paspoort. Bekijk het aanvraagpakket of e-mail het naar uzelf en print het. Vul de formulieren in en stuur uw aanvraag op naar visum.nl.

Paspoort vernieuwen

Bekijk formulier   E-mail formulier

 

Verloren/Gestolen Paspoort

Bekijk formulier   E-mail formulier

 

Om uw paspoort van het Verenigd Koninkrijk te vernieuwen, heeft u het volgende nodig:

  1. PaspoortOm uw paspoort te kunnen vernieuwen, hebben we uw huidige paspoort nodig. U kunt een nieuw paspoort aanvragen tot 9 maanden voor de vervaldatum van uw huidige paspoort. De overgebleven geldigheidsduur wordt dan bij die van het nieuwe paspoort opgeteld.
  2. Pasfoto’s. U heeft twee pasfoto’s nodig. Een van de twee pasfoto's moet op de achterzijde ondertekend zijn door de aanvrager.
    De foto's moeten voldoen aan de volgende eisen. De pasfoto's mogen niet ouder dan één maand zijn. Het hoofd en gezicht moet volledig zichtbaar en zonder bril zijn, inclusief de oren. Het moet een kleurenfoto zijn. Vereiste maat: 45mm hoog x 35 mm breed (probeer niet zelf de foto’s op maat te knippen), exclusief eventuele witte randen. Het formaat van uw hoofd van kruin tot kin op de foto moet tussen 29 en 34 mm hoog zijn. De foto moet hoofd en schouders afbeelden en moet een witte of lichtgrijze achtergrond hebben. Er moet een duidelijk contrast zijn tussen het gezicht van de gefotografeerde en de achtergrond. Korrelige foto’s worden niet geaccepteerd.
  3. Aanvraagformulier. U stuurt het ingevulde en ondertekende paspoort aanvraagformulier op. Ook

    dient u een ingevuld en ondertekend visum.nl-orderformulier mee te sturen.

  4. Verzending. Voor verzending per DHL heen en weer naar de ambassade in Groot Brittannië brengen we koerierskosten van ongeveer € 140,- excl. BTW in rekening.

Hebt u vragen? Neem contact op met een van onze specialisten via e-mail info@visum.nl of bel 0900-3150205

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde visum.nl team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van visum.nl.

Verhalen van klanten

Een vooraanstaande media- en entertainmentorganisatie had twee maanden de tijd om visa aan te vragen voor 1000 medewerkers die de Olympische Winterspelen zouden verslaan.

Meer informatie