Verenigd Koninkrijk paspoort

Woont u in Nederland en wilt u uw Brits paspoort vernieuwen?
Bent u een burger van het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland, dan kan visum.nl u helpen met het vernieuwen van uw paspoort. Bekijk het aanvraagpakket of e-mail het naar uzelf en print het. Vul de formulieren in en stuur uw aanvraag op naar visum.nl.

Paspoort vernieuwen

Bekijk formulier   E-mail formulier

 

Verloren/Gestolen Paspoort

Bekijk formulier   E-mail formulier

 

Om uw paspoort van het Verenigd Koninkrijk te vernieuwen, heeft u het volgende nodig:

  1. PaspoortOm uw paspoort te kunnen vernieuwen, hebben we uw huidige paspoort nodig. U kunt een nieuw paspoort aanvragen tot 9 maanden voor de vervaldatum van uw huidige paspoort. De overgebleven geldigheidsduur wordt dan bij die van het nieuwe paspoort opgeteld.
  2. Pasfoto’s.  Een digitale officiële kleurenpasfoto is vereist. De foto moet een witte achtergrond hebben en u mag geen bril dragen. De foto moet in de afgelopen zes maanden genomen zijn en aangeleverd worden als een jpeg bestand. U kunt uw digitale pasfoto via de volgende link naar ons versturen visum.nl/upload-forms?service=visum
  3. Aanvraagformulier. U stuurt het ingevulde en ondertekende paspoort aanvraagformulier op. Ook

    dient u een ingevuld en ondertekend visum.nl-orderformulier mee te sturen.

  4. Verzending. Voor verzending per DHL heen en weer naar de ambassade in Groot Brittannië brengen we koerierskosten van ongeveer € 140,- excl. BTW in rekening.

Hebt u vragen? Neem contact op met een van onze specialisten via e-mail [email protected] of bel 0900-31 50 205 / 0031-70-3150205

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde visum.nl team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van visum.nl.

Verhalen van klanten

Een vooraanstaande media- en entertainmentorganisatie had twee maanden de tijd om visa aan te vragen voor 1000 medewerkers die de Olympische Winterspelen zouden verslaan.

Meer informatie