VS Paspoort

Paspoort vernieuwing tijdelijk stopgezet

De ambassade van de VS heeft te kennen gegeven dat het vernieuwen van paspoorten per post tijdelijk niet beschikbaar is. Aanvragers moeten hun aanvraag voor een nieuw paspoort persoonlijk indienen.

Wilt u uw Amerikaanse paspoort verlengen?
Als u houder bent van een paspoort uit de Verenigde Staten, ouder bent dan 18 jaar en in Nederland verblijft, kan visum.nl u helpen mits u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U vraagt niet om aanpassing van de gegevens in uw paspoort, afgezien van een naamswijziging door huwelijk of scheiding
  • U was 16 jaar of ouder toen uw meest recente paspoort werd uitgegeven
  • Uw meest recente paspoort is minder dan 15 jaar geleden uitgegeven
  • Uw meest recente paspoort kende geen beperkingen en was de volle tien jaar geldig
  • U bent in staat uw huidige paspoort mee te sturen met deze aanvraag


 

Om uw Amerikaanse paspoort te verlengen, heeft u het volgende nodig:

  1. Ingevuld paspoortaanvraagformulier.  Vul het paspoortaanvraagformulier DS-82 in, onderteken het en stuur het op naar visum.nl.
  2. Uw huidige paspoort van de Verenigde Staten.  U dient een geldig paspoort van de Verenigde Staten in te leveren.  Het paspoort moet in goede conditie verkeren. Is uw paspoort gescheurd of beschadigd, dan dient u de aanvraag persoonlijk in te dienen. Uw paspoort mag niet meer dan twee keer eerder zijn aangevuld met extra pagina’s.
  3. Twee pasfoto’s.  Voor de paspoortaanvraag moet u twee identieke kleurenfoto’s meesturen van de aanvrager. Deze foto’s mogen niet meer dan één maand oud zijn. De pasfoto’s moeten aan de volgende vereisten voldoen: Formaat 2 inch bij 2 inch (5,08 centimeter bij 5,08 centimeter), exclusief rand, het volledige hoofd dient zichtbaar te zijn, van de kruin tot en met de kin. Het hoofd moet tussen 1 inch en 1-3/8 inch groot op de foto staan (25 - 35 mm), de pasfoto moet een witte achtergrond hebben, het hoofd moet in het midden van de foto staan en recht naar voren kijken, geen buitenissige kleding, zonder hoofddeksel of donkere bril, tenzij de aanvrager een getekende verklaring overlegt dat het hoofddeksel dagelijks wordt gedragen voor religieuze doeleinden, of een getekende doktersverklaring overlegt dat het gefotografeerde voorwerp dagelijks wordt gebruikt om medische redenen.
  4. visum.nl bestelformulier.  Vul een origineel exemplaar in van het visum.nl-bestelformulier. Controleer het ingevulde formulier op de volgende punten: Is het ondertekend? Zijn alle vragen ingevuld en beantwoord? Klopt uw e-mailadres, zodat we u statusupdates kunnen sturen van uw aanvraag? Zijn de betalingsgegevens correct ingevuld?

 Hebt u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via e-mail info@visum.nl of bel 0900-3150205.

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde visum.nl team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van visum.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse visum.nl-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie