Managementteam

visum.nl beschikt over een uitstekend gekwalificeerd en gemotiveerd managementteam met grondige kennis van de sector, jarenlange ervaring en unieke vaardigheden.

Benelux managementteam

Florent Frapolli - Regionaal-directeur Europa

Florent Frapolli is als Directeur Europese regio verantwoordelijk voor alle bedrijfsmatige aspecten in Europa. Dankzij zijn uitgebreide ervaring in Business Development en het doorvoeren van verbeteringen in operationele processen heeft Florent een bewezen staat van dienst als het gaat om het ontwikkelen en uitbreiden van ons marktaandeel. Alvorens in 2012 bij CIBT in dienst te treden, werkte hij voor G4S in de luchtvaartsector en Iron Mountain in de Archiefbeheer. Florent zal zich richten op verdere ontwikkeling van onze Europese bedrijfstak en al zijn expertise inzetten ter optimalisering van de service naar al onze klanten.

Joyce Schneijdenberg - Managing Director Benelux

Joyce Schneijdenberg werkt sinds maart 2012 bij CIBT. Sindsdien is zij verantwoordelijk geweest voor verscheidene Sales en Management taken in verschillende CIBT landen. Voor haar komst naar CIBT heeft Joyce gewerkt in de toeristische sector, in zowel operationele als commerciële functies. In haar huidige rol als Algemeen Directeur voor de Benelux is zij verantwoordelijk voor het commerciële deel van onze business Nederland, Belgie en Luxemburg. De sales & accountmanagement teams rapporteren direct aan haar. Joyce werkt vanuit Brussel en Den Haag. Zij behaalde haar Bachelor diploma ‘Management Toerisme’ aan de NHTV te Breda. Vervolgens studeerde ze aan de Universiteit van Tilburg waar ze haar Masters diploma behaalde in de Sociale Wetenschappen.

Kies voor visum.nl

Snel. visum.nl biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van visum.nl helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. visum.nl waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde visum.nl team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van visum.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse visum.nl-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie