Over ons

CIBT is met ruim 50 jaar ervaring uitgegroeid tot de grootste en bekendste verwerker van internationale reisdocumenten ter wereld.  De CIBT-dochterbedrijven in Nederland zijn CIBT Visumdienst, VisumCentrale, Embassy Services en visum.nl 

Afgelopen jaar heeft CIBT meer dan één miljoen mensen geholpen bij het verkrijgen van documenten voor hun reis naar het buitenland. Via CIBT kunnen klanten hun visum, legalisaties en andere documenten voor internationale reizen aanvragen. Snel, simpel en veilig. Ook voor populaire bestemmingen als China, India, Rusland, Australië en Saoedi-Arabië.

Onze klanten zijn individuele reizigers, werknemers van de grootste multinationals, gasten van cruiserederijen, touroperators en reisorganisaties. We zijn er trots op dat tweederde van de bedrijven in de FORTUNE 500 en de grootste touroperators ter wereld tot onze klantenkring behoren.

CIBT heeft ruime ervaring, weet de weg én beschikt over een wereldwijd netwerk. Daardoor kunnen we de aanvraag van documenten en legalisaties snel en efficiënt verzorgen.

Zo werkt visum.nl

  1. Snelst mogelijke service.  visum.nl kan visumaanvragen snel verwerken – vaak zelfs binnen een werkdag.
  2. Uitgebreide dienstverlening. visum.nl regelt visumaanvragen voor meer dan 200 landen. Ook verzorgen we uw elektronische visa zoals een ETA voor Australië of een ESTA voor de Verenigde Staten. Daarnaast kan CIBT u helpen bij het verkrijgen van andere documenten zoals uitnodigingsbrieven, legalisaties en geregistreerde vertalingen van documenten.
  3. Unieke database. Klanten en partners van visum.nl hebben toegang tot onze unieke database. Deze database bevat de specifieke visumvereisten voor alle landen ter wereld en voor reizigers met elke nationaliteit. visum.nl maakt gebruik van op maat gemaakte aanvraagpakketten met precieze, eenvoudig te volgen instructies, vereisten en de formulieren die u nodig heeft om uw visum aan te vragen.
  4. Experts op het gebied van visa en legalisaties. visum.nl heeft meer dan 1500 visum- en legalisatiespecialisten. Zij controleren uw aanvraag persoonlijk voordat deze wordt ingediend bij een ambassade of overheidsinstantie. De speciaal opgeleide experts van visum.nl zijn zich bewust van het vertrouwen dat u in hen plaatst. Zij werken hard om u een accurate en veilige service te bieden met persoonlijke aandacht.
  5. Veilige verwerking.  visum.nl waakt over uw privacy. Wij houden rekening met het vertrouwelijke karakter van de documenten die u nodig heeft voor een visum of legalisatie. De beveiliging van uw documenten en uw gegevens heeft bij ons topprioriteit. visum.nl deelt geen persoonlijke gegevens of privédocumenten.
  6. Realtime inzicht in uw aanvraagstatus. Na ontvangst van uw aanvraag stuurt visum.nl u een email ter bevestiging dat uw documenten zijn ontvangen en zijn ingediend bij de ambassade. Via onze website kunt u op elk gewenst moment de status van uw aanvraag inzien.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse visum.nl-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie

Onze Commitment

Lees meer over onze commitment om de snelste en makkelijkste manier te bieden om de reisdocumenten aan te vragen die u nodig hebt.

Meer informatie